POBRESA 0

Pobresa 0

 

El dia 26 d’octubre,  tingué lloc  al nostre centre el Gest públic de la Campanya Pobresa 0,  amb el nostre lema particular “Que no caiga en sac trencat” (adaptació del lema general “Més fets, menys promeses”), per a commemorar el Dia Internacional de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social, que se celebra el dia 17 del mes esmentat.

De manera simbòlica, en un acte obert a tot el centre, organitzat  des del Grup de Joves Solidaris, cadascú llançava en un sac trencat els documents que signen les organitzacions socials i polítiques, per a fer evident que es tracta de bones intencions que no es compleixen i que no arriben a quallar en mesures polítiques que lluiten contra la desigualtat real. A continuació, s’hi van recollir signatures de recolzament al Manifest  alhora que s’entregaven polseres i adhesius de la campanya.

Aquesta  activitat  era el colofó d’uns tallers de sensibilització  amb materials de la Plataforma Pobresa 0, que s’impartiren entre els dies 15 i 26 d’octubre en hores de Tutoria i de Valors Ètics. Cal destacar que la participació va ser massiva.

Si voleu, poder veure fotografies,  i un vídeo de l’acte  elaborat per l’alumnat de 1r  de Batxillerat d’Arts.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s